Jönköping   036-10 07 77
0 varor - kr

Alla goda ting är tre

Malmborgs konditori – Öster

På natten lyser flitens lampa i bageriet när Malmborgs bröd och bakverk bakas innanför serveringen. Här hämtar du dina varor eller sitter ner hos oss och njuter din fika. Vi erbjuder ett brett utbud av tårtor, bakelser, vetebröd, lyxkakor, småkakor, smörgåsar och smörgåstårtor. Här serveras även lättare lunch, såsom sallad och paj. Du kommer enkelt in med barnvagn eller rullstol och kan välja på att sitta vid traditionella kondisbord med klassiska stolar eller sjunka ner i någon mysig fåtölj vid massiva ekbord, tillverkade i Rogberga av FormH17. Vi har ca 70 platser inomhus och under sommarhalvåret finns en trevlig uteservering vid det vackra Hovrättstorget.

malmborgs-konditori-hovrattstorg

Malmborgs lilla – Väster

Här finner du en liten servering med tillhörande take away. Vi erbjuder fikabröd av olika slag såsom vetebröd, kakor, bakelser samt varma och kalla smörgåsar. Varje vardag gör vi en vegetarisk soppa, naturligt fri från gluten och laktos. Det är hos oss du hittar Kusmi Tea, Valrhonas praliner och egentillverkade praliner. Under sommaren öppnar vi vår uteservering där känslan av att vara i en europeisk stad inte går att ta miste på.

malmborgs-konditori-lilla

Lindströms café – Söder

Här dukas det upp till frukost alla dagar i veckan. Vi har nybakade frallor, pålägg, kokta ägg, egen gjord musli, fil, yoggi och lite annat att erbjuda på frukostbuffen. Här på  Lindströms finner du ett traditionellt café så som det var förr. Vi har ett brett utbud av vetebröd, frallor, kakor och smörgåsar. Inredningen är blandad med olika stolar och bord där mormors virkade dukar stolt pryder bordskivorna. Här väljer du vilken av alla våra kaffekoppar som blir just din favorit. Under sommaren finns uteservering med solläge hela dagen. Det är enkelt att stanna till och riktigt härlig puls i kvarteret, ett litet centrum på Söder.

Vad ska ni hitta på i Norr? 🙂

lindstroms-cafe-jonkoping